Dandelion_iran

Dandelion_iran news

گروه تروریسی داعش: بعد از رسیدن به بغداد نوبتِ ایــــــران است ! ما کاملا آماده دفاع هستیم، شما فقط یک قدم دیگر نزدیکتر ...
13/06/2014

گروه تروریسی داعش: بعد از رسیدن به بغداد نوبتِ ایــــــران است !

ما کاملا آماده دفاع هستیم، شما فقط یک قدم دیگر نزدیکتر شوید
"We are fully prepared to defend Just one more step to get closer"

28/05/2014

حضور یك زن ایرانی در دولت هند
نخست وزیر جدید هند صبح دیروزسه شنبه اعضای كابینه این كشور را معرفی كرد كه در میان آنها یك وزیر با اصالت ایرانی دیده می‌شود. به گزارش مهر به نقل از رویترز، نارندرا مودی، صبح دیروز سه‌شنبه یك روز پس از آنكه رسما به عنوان نخست وزیر جدید هند سوگند یاد كرد، نخستین اعضای كابینه خود را در دولت جدید آن كشور معرفی كرد. بر اساس اعلام مودی، آرون جایتلی یك حقوقدان عالی رتبه، مشتركا مسئولیت وزارت دفاع و بازرگانی هند را عهده‌دار شده و خانم سوشما سواراج نیز به عنوان وزیر خارجه آن كشور معرفی شده است. سواراج، كه ریاست دیپلماسی هند را در دست خواهد گرفت، از سیاستمداران كهنه‌كار آن كشور است كه هفت بار به پارلمان راه یافته و رهبری اپوزیسیون را نیز پس از انتخابات سال ۲۰۰۹ بر عهده داشته است. برهمین اساس، راج‌ نات سینگ دبیر حزب ملی‌ گرای بهاراتیا جاناتا به وزارت كشور می‌رود و مانكا گاندی از اعضای خاندان نهرو گاندی، به عنوان وزیر امور زنان و كودكان، معرفی شده است. این در حالی است كه حزب كنگره كه خاندان نهرو گاندی، رهبری آن را برعهده دارند، در انتخابات پارلمانی هند شكست سختی خورده و قدرت را پس از سال‌ها در آن كشور از دست داده است. اسمرتی ایرانی جوان‌‌ترین وزیر كابینه معرفی شده، ۳۸ سال سن دارد و تنها وزیر مسلمان نیز نجمه هپتولا، ۷۴ ساله است. خانم ایرانی، وزیر توسعه منابع انسانی و همسر زوبین ایرانی، از شهروندان زرتشتی هند است.

28/05/2014

شكايت مهدی هاشمی از رسايي
سعيد سيف: تقريبا يك سال از انتخابات سال92 مي‌گذرد؛ انتخاباتی که به معني واقعي كلمه يك حماسه ارزشمند بود. حضور گسترده مردم در انتخابات رياست‌جمهوري يك نشانه بود؛ نشانه اینکه در اين دوره شاهد پيروزي يك «نگاه» بوديم؛ پيروزي يك «خواست»، يك خواست عمومي نسبت به پايان «تندروي». اين خواست و نگاه در بين اكثر راي‌دهندگان موج مي‌زد البته اين انتخابات بازندگاني نيز داشت. «تندروها» بهترين نامي است كه مي‌توان بر شكست خوردگان اين انتخابات گذاشت که این هم به مشی‌ آنها برمی‌گردد. اين تندرو‌ها را نیز مي‌توان به دو دسته تقسيم كرد؛ تندرو‌هايي كه مرتب بر طبل بي‌اعتمادي مي‌کوفتند و تندروهايي كه با برچسب زدن بر بزرگان درصدد گوشه‌گير كردن آنها بودند. حضور آيت‌ا... هاشمي و نقشي كه وی در انتخابات92 بازي كرد نشان‌دهنده اين بود كه تلاش‌ها براي گوشه گير كردن اين ذخيره انقلاب ناكام مانده است. يكي از روش‌هاي تخريب آيت ا... تخريب خانواده و فرزندان وي بود اما به نظر مي‌رسد جريان اعتدال قصد پايان دادن به اين رفتارها را دارد. روز دوشنبه سيدمحمد عليزاده طباطبايي وكيل پرونده مهدي هاشمي از شكايت وی از مهدي رسايي نماينده مجلس نهم خبر داد.

از رسايي شكايت كرديم

سيدمحمود عليزاده طباطبايي از صحبت‌هاي اخير رسايي نماينده تهران در مجلس درباره مهدي هاشمي كه در رسانه‌ها انتشار يافته، به‌شدت انتقاد كرد. ايرنا نوشت؛ وکیل خانواده هاشمی گفت: حمید رسايي به دفعات مطالب كذب بر زبان رانده و ما از اين نماينده شكايت كرده‌ايم و انتظار داريم تا رسيدگي شود؛ چرا بايد اين فرد هر حرفي بزند و كسي با وي كاري نداشته باشد؟ وی درباره پرونده موكلش نيز اظهار داشت: هنوز خبر جديدي در اين زمينه نيست؛ در اين باره بايد از قوه قضاييه سوال شود و منتظريم به ما اطلاع دهند.

سكه تندروي ديگر ارزش ندارد

اما نماينده تهران در مجلس چه گفته بود که باعث این واکنش شده است. حميد رسايي طي تذكري در جلسه علني مجلس از عدم برخورد قوه‌قضاييه با مهدي هاشمي انتقاد كرد. در بخشي از نطق وي به نقل از خبرگزاري مجلس آمده است: «وقتي مردم مي‌بينند پرونده سنگين شفاف آقازاده‌هاي يك خانواده خاص در دستگاه قضايي قفل مي‌شود و سخنگوي دستگاه قضا يك سال است كه در مصاحبه‌هاي مطبوعاتي خود هيچ جواب قانع‌كننده‌اي براي آن ندارد، باور نمي‌كنند كه دادگاه احمدي‌نژاد از روي عدالت است و اين نه تنها براي دستگاه قضا بلكه براي نظام اسلامي سمّ است. تذكر بنده خطاب به دستگاه قضايي و هيات رئيسه محترم مجلس است. همكاران محترم و ملت شريف ايران، اصول 19 و 20 قانون اساسي به صراحت مي‌گويد كه مردم از هر قوم و قبيله كه باشند از حقوق مساوي برخوردارند و نژاد هيچ كس سبب امتياز او نمي‌شود.» حال كه يك سال از روي كار آمدن دولت تدبير و اميد مي‌گذرد رويكرد مردم نشان مي‌دهد سكه تندروي ديگر ارزش ندارد. فعالان سياسي بر اين باورند كه تهمت و افترا براي انحراف افكار عمومي فاقد ارزش است.

در آستانه ورود به هواپیما«داود رضوی ممنوع الخروج و به دادگاه احضار شد»«داود رضوی» عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت وا...
26/05/2014

در آستانه ورود به هواپیما
«داود رضوی ممنوع الخروج و به دادگاه احضار شد»
«داود رضوی» عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد ممنوع الخروج و به دادگاه احضار شد.

بنابه گزارش وب‌سایت، سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، «داوود رضوی» عضو هیات مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد، سحرگاه روز شنبه سوم خرداد ماه هنگامی که بنابر دعوت پنج سندیکای فرانسوی به کشور فرانسه و شهر پاریس دعوت شده بود،قصد خروج از کشور را داشت، که در آستانه ورود به هواپیما توسط مامورین امنیتی از سفر ایشان جلوگیری به عمل آمد و به وی ابلاغ کردند که ظرف دو روز آینده به دادگاه انقلاب مراجه نماید.
براساس این گزارش آقای «رضوی»که دو سال پیش بازنشسته شده است، در ده سال اخیر به عنوان فعال سندیکایی و کارگری زحمات قابل توجهی برای احقاق حقوق کارگران متحمل شده، قرار بود در نشستی کارگری که از طرف فدراسیون‌های معروف سندیکایی در تاریخ بیست و ششم ماه می در شهر پاریس برگزار می‌شود حضور داشته باشد.

در این گزارش هم‌چنین آمده است، آقای «داود رضوی» از سال ۱۳۸۴فعالیت کارگری سندیکایی خود را آغاز کرد و هم‌صدا با دیگر یاران سندیکاییش در اعتراضات و اعتصابات سندیکایی در سال ۱۳۸۴حضوری فعال و مستمر داشت و چندین نوبت سابقه بازداشت و صدور حکم قضایی دارد.

«احمدرضا رادان از جانشینی پلیس ایران برکنار شد»«اسماعیل احمدی مقدم»، فرمانده پلیس ایران، روز دوشنبه پنجم خرداد ماه، «احم...
26/05/2014

«احمدرضا رادان از جانشینی پلیس ایران برکنار شد»
«اسماعیل احمدی مقدم»، فرمانده پلیس ایران، روز دوشنبه پنجم خرداد ماه، «احمدرضا رادان» را که از سال ١٣٨٧ جانشین وی بود برکنار، و «حسین اشتری» را به عنوان جانشین خود منصوب کرده است.

آقای «اشتری»، که به گزارش خبرگزاری‌های داخل ایران، به عنوان جانشین تازه فرمانده پلیس ایران انتخاب شده، در پست قبلی خود فرمانده پلیس اطلاعات و امنیت ایران بوده است.

خبرگزاری «تسنیم» در این زمینه نوشته است، که مراسم تحلیف و تودیع آقایان «اشتری» و «رادان» روز چهارشنبه هفتم خرداد برگزار خواهد شد.
«احمدرضا رادان» پیش از این که به جانشینی فرماندهی پلیس ایران برسد، فرمانده پلیس تهران بود. اجرای طرح ارتقای امینت اجتماعی یکی از عمده‌ترین اقدامانی بود که آقای «رادان» در دوران مسوولیتش در آن نقش داشت.

پلیس ایران در قالب این طرح به کنترل پوشش شهروندان، به ویژه زنان و دختران، می‌پردازد. پلیس در این طرح هم‌چنین گروه‌هایی از جوانان را که بعضن سابقه بزهکاری دارند، تحت عنوان اراذل و اوباش بازداشت می‌کند.

در جریان اعتراضات سال ٨٨ برخی «احمدرضا رادان» را متهم می‌کردند که در شکنجه‌های بازداشتگاه کهریزک، که دست کم سه نفر در آن کشته شدند، دست داشته است. آقای «رادان» با تاکید این اتهامات را رد می‌کرد و هیچ مرجع رسمی نیز اتهامی متوجه او نکرد.

«احمدرضا رادان» از جمله مقام‌های ایرانی است که از سوی ایالات متحده آمریکا مورد تحریم قرار گرفته است.

خاتمی: هر صحبتی درباره رفع حصر بکنیم، کار بدتر می‌شودمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور سابق ایران، درباره حبس خانگی میرحسین موسوی، ...
26/05/2014

خاتمی: هر صحبتی درباره رفع حصر بکنیم، کار بدتر می‌شود
محمد خاتمی، رئیس‌جمهور سابق ایران، درباره حبس خانگی میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی گفته است که هر صحبتی در این باره، حل مسئله را دشوارتر می‌کند.
وبسایت رسمی آقای خاتمی نوشته است که او در سالگرد بازپس‌گیری خرمشهر در جنگ با عراق، با شماری از نظامیان آن دوره و همچنین فرزندان فرماندهانی که در جنگ کشته شده‌اند دیدار کرده است.
او در این ملاقات گفته است: "در مورد رفع حصر اصلا سکوت نشده، بلکه احساس می‌کنیم هرچه صحبت بکنیم کار بد‌تر می‌شود."
میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، رهبران جنبش اعتراضی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ ایران، بیش از سه سال است که در بازداشت خانگی به سر می‌برند.

حسن روحانی، رئیس‌جمهور، در دوران تبلیغات انتخاباتی خود وعده داد برای آزادی آنها و زندانیان سیاسی تلاش کند. در ماه‌های اخیر هم برخی مقام‌های دولتی درباره پایان بازداشت خانگی آنان اظهار امیدواری کرده‌اند.

محمد خاتمی در این باره گفته است: "تلاش واقعا صورت گرفته، [اما] نمی‌دانیم چطور شد که تحقق پیدا نکرد."

نزدیکان آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد می‌گویند که شرایط بازداشت، سلامتی آنان را به شدت به خطر انداخته است.

آقای خاتمی گفته است: "حالا که رفع حصر صورت نگرفته، لااقل به فکر زندگیشان باشیم و بگذاریم معالجه‌شان صورت بگیرد."

اعلام نامزدی میرحسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ محمد خاتمی را ناگزیر به انصراف از نامزدی کرد و آقای خاتمی جزو حامیان آقای موسوی در انتخابات بود. او بعدتر و در جریان اعتراضات پس از انتخابات، معمولا مواضعی ملایمتر از آقایان موسوی و کروبی می گرفت، با این حال گروهی از هواداران آیت الله خامنه ای از او هم به عنوان یکی از رهبران معترضان یاد می کنند.

آقای خاتمی در سال‌های اخیر بارها خواسته آزادی زندانیان سیاسی و به ویژه رهبران معترضان را مطرح کرده است.

رضا ضرابمتولد سال 1362،تبریز،تاجر. وی با اتهاماتی از قبیل پولشویی، نقل و انتقال غیرقانونی مقادیر زیادی پول از ایران به ت...
26/05/2014

رضا ضراب
متولد سال 1362،تبریز،تاجر. وی با اتهاماتی از قبیل پولشویی، نقل و انتقال غیرقانونی مقادیر زیادی پول از ایران به ترکیه، قاچاق شمش طلا، تهیه مدارک جعلی و ارتشاء مواجه است.

تاريخ تولد، محل تولد، هنگام تولد:

در سال 1362 در تبریز به دنیا آمد.

پدر: حسین ضراب
مادر:-
برادر: -
خواهر:-
همسر: ابرو گوندش
فرزندان: آلارا
عادات و علائق شخصي:

علاقه مند به موسیقی
دوران زندگي:

گفته می شود اعضای خانواده ضراب در کارهای کلان تجاری و صنعتی فعال هستند. رضا ضراب؛ تاجر زاده مشهور ایرانی که از دوران کودکی در ترکیه به سر میبرد، از جوانی وارد فعالیت های اقتصادی شد و در حوزه های تجارت نفت و طلا متبحر شد.
خانواده رضا ضراب یک خانواده کاملا مذهبی هستند و کل اعضای خانواده پیرامون شغل تجارت کم و بیش فعالیت داشته اند . از جمله فعالیت های پدر رضا می توان به تاسیس و اداره شرکت بین المللی واردات و صادرات ، تاسیس و فعالیت کشتیرانی (در استانبول ترکیه) ، کارخانه فولاد سازی (در تیکمه داش آذربایجان شرقی) ، صرافی (در دبی) و …اشاره کرد که که همین امر باعث می شود که از رضا هم یک تاجر ساخته شود .
سه شرکت صوری در ترکیه تحت مالکیت رضا ضراب هستند.
ضراب با پرداخت رشوه به فرزندان مقامات بلندپایه ترکیه، چندین تبعه خارجی را به تابعیت ترکیه درآورده و خود وی نیز تابعیت ترکیه را گرفته است. وی که در سال ۲۰۱۲ و در جریان توقیف یک محموله طلا که قرار بود به ایران منتقل شود، توسط پلیس مورد بازجویی قرار گرفت،سرانجام به اتهام فساد و قاچاق، روز 17 دسامبر 2013 در ترکیه بازداشت شد. وی با اتهاماتی از قبیل پولشویی، نقل و انتقال غیرقانونی مقادیر زیادی پول از ایران به ترکیه، قاچاق شمش طلا، تهیه مدارک جعلی و ارتشاء مواجه است.
او در سال 2008 از تقویت روابط سیاسی خود در ترکیه و ایران رقم بسیار بالایی از پول هایی را که منبع آنها معلوم نیست را به ایران وارد کرده و در ازای آن مقدار زیادی طلا به کشور ترک می برده است.
در سال 2012 روابط خود را با فرزند وزیر اقتصاد (کاآن چاغلایان)، فرزند وزیر کشور ترکیه (باریش گولر) و مدیر ارشد یک بانک (بانک ملی ترکیه، سلمیان آسلان) و 32 شخصیت برجسته دیگر ترک گسترده کرد.
ارسال پول به ایران

این شخص که پس از کسب تابعیت ترکیه، نام خانوادگی خود را تغییر داده متهم است در انتقال 87 میلیارد یورو پول از ایران به ترکیه از طریق شرکت هایش که در فاصله سال‌های 2009 تا 2012 تاسیس شده اند، دست داشته است. تحقیقات در مورد این پرونده روز 14 دسامبر 2011، یعنی زمانی که 14.5 میلیون دلار و 4 میلیون یورو پول از سه آذربایجانی و یک ایرانی در فرودگاه ونوکوو کشف شد، آغاز شد.
«ضراب» از دو طریق پول های بدون منبع را به ایران ارسال می کرده است. وی یا از طریق دادن رشوه مبادرت به این کار می کرده و در روش دوم از یک واسطه استفاده می کرده است.
کار حمل نقل طلا به ترکیه و آوردن پول به ایران را رضا ضراب به کمک واسطه اش هلدینگ سورینت و صاحب آن بابک زنجانی از مسیرهای چین، امارات، روسیه، ترکیه و ایران انجام می داده است.
پلیس ترکیه که از دسامبر 2011 در جستجوی این تاجر ایرانی بود، متوجه شد که وی در صادرات غیرقانونی طلا نیز دست دارد. وی از طریق پرداخت رشوه به مقامات دولتی، 1.5 تن طلا به خارج از ترکیه انتقال داده بود. در همین مورد ده ها میلیون دلار رشوه پرداخت کرد. اولین پرونده اتهام در سال 2008 بوسیله نهاد مبارزه با مفاسد مالی در مورد رضا ضراب شروع شد. بدین طریق که ضراب با زد و بند سیاسی با انتقال حجم سرشاری پول به ایران که منابع تحصیلش معلوم نیست، در مقابل از ایران طلا وارد می‌کرده است. سال 2012 با شروع تحرکات قضایی، کعان چاغلایان؛ پسر وزیر اقتصاد، ظافر چاغلایان، باریش گولر پسر وزیر کشور ،موعامر گولر ، مدیر کل هالک بانک ترکیه ،سلیمان آسلان و 32 نفر دیگر تحت تعقیب تکنیکی ( یعنی شنود و فیلمبرداری مخفیانه جهت مستند سازی قضیه ) قرار گرفتند.
پول ارسالی به ایران که در حدود 10 میلیارد دلار بوده، بوسیله حواله جات ساختگی و با دریافت رشوه 3 – 4 در هزار توسط این افراد ادعا شده است. گروه مجرمین تحت اداره رضا ضراب به دو طریق به ایران پول انتقال می‌داده‌اند: روش اول انتقال بوسیله افراد با چمدان که این روش در سال 2011 با کشف 150 میلیون دلار که قصد وارد کردن به روسیه را داشتند کنار گذاشته شد و گروه ضراب با روش دوم که شروع انتقال بوسیله سیستم بانکی بود، به ادامه انتقال پول پرداخت. با ورود برخی سیاستمدارن به قضیه، انتقال پول بصورت غیر قانونی از طریق هالک بانک ترکیه شروع شد.
رضا طی دو سال انتقال پول، به یکی از سیاستمداران 103 میلیون لیر و به مدیر کل بانک آسلان 16 میلیون لیر پرداخت کرد. ضراب برای قرار نگرفتن در لیست سیاه آمریکا، هالک بانک ترکیه که در آمریکا شعبه ندارد را انتخاب کرده بود.
نقش هالک بانک ترکیه

با انتقال پول از مسیر چین و دوبی و ترکیه و انجام آن از طریق هالک بانک، ترکیه میلیونها دلار ضرر مالیاتی و پول نقد کرده است. در مقابل این ضررها، میلیون‌ها دلار رشوه پرداخت شده و هالک بانک، با کاهش کمیسیون دریافتی جهت انتقال پول به ایران، باعث ضرر بانک و دولت ترکیه شدند.
ارایه مدارک جعلی

افراد متهم جهت رهایی از تعقیب تکنیکی پلیس، با ارایه مدارک جعلی از خط تلفن قرمز(امن) استفاده کرده اند که یکی از استفاده کنندگان کعان چاغلایان پسر وزیر اقتصاد ترکیه می‌باشد. در آنسوی ماجرا، ضراب جهت ساخت هتل شرکتش 42 میلیون دلار وام از هالک بانک دریافت کرده که از این مبلغ 500 هزار دلار را به آسلان رشوه پرداخت کرده که در پرونده مطرح است. مطلب مهم دیگر موجود در پرونده، کشف 1.5 تن طلا در فرودگاه آتاتورک در سال 2013 از خطوط هوایی uls می‌باشد. در این میان مشخص گشت بخشی از بهای این طلاها به هلدینگ سورینت مستقر در ایران فرستاده می شود. این هواپیما جهت ورود به ترکیه هیچگونه مدارکی ارایه نداده بود که با مشکوک شدن مسئولان امر به ورود غیر قانونی 1.5 تن طلا به ترکیه و بازرسی و مهر و موم هواپیما، متهمان نقشه آلترناتیو خود را به اجرا گذارده و با راهنمایی برخی از افراد مرتبط ،مدارکی جعلی درباره انتقال 1.5 تن طلا و سنگ‌های زینتی ارائه دادند.
1.5 میلیون دلار رشوه

طبق ادعای مسئولان امر بازرسی و مهر و موم هواپیما، محموله هواپیما طلا ، آدرس گیرنده ترکیه ، سعی در ورود کارگو به ترکیه بوسیله مدارک ناقص و طلاهای موجود در صندوق ها به شرکت Master Turizm در Beylikdüzü استانبول ترکیه داشتند . بهر حال با وجود تمام این کارهای غیرقانونی، هواپیما با وجود 1.5 تن طلا بدون انجام هیچ روالی به سمت دبی حرکت کرد که طبق ادعاها در این زمینه 1.5 میلیون دلار رشوه دریافت کرده اند.
استعفای چهار وزیر

در همین زمینه چهار وزیر که گفته می شود وزرای کشور، اقتصاد، اتحادیه اروپا و محیط زیست هستند ، استعفای خود را تقدیم رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه کردند. گفته می شود استعفای این افراد با پرونده فساد اقتصادی برخی مسئولان آنکارا که نزدیک به 20 تن در رابطه با آن دستگیر شده‌اند، ارتباط دارد. برخی منابع نیز گفته اند که اردوغان استعفای این وزرا را نپذیرفته است.
این در حالی است که نام آقای ضراب در فهرست هیچ یک از تحریم های اعمال شده علیه ایران دیده نمی شود.
پلیس ترکیه سه شنبه ۱۷ دسامبر 2013 (۲۶ آذر 92) در یک اقدام خبرساز بیش از ۵۰ نفر را در رابطه با فساد بازداشت کرد که یک مقام ارشد بانک دولتی خلق و فرزندان سه وزیر کابینه، از جمله وزیر کشور، در میان آنها بودند.
سلیمان اصلان (رئیس بانک خلق)، مصطفی دمیر (شهردار منطقه فاتح استانبول و عضو حزب حاکم عدالت و توسعه)، پسر معمر گولر (وزیر کشور که نیروی پلیس هم زیر نظر او اداره می شود)، پسر ظفر چاغلایان (وزیر اقتصاد) و پسر اردوغان بیرقدار (وزیر محیط زیست و شهرسازی) توسط پلیس ترکیه بازداشت شدند.
در پی اقدام دستگاه قضایی ترکیه علیه نزدیکان حزب حاکم عدالت و توسعه، دولت نیز به چند ضد حمله روی آورد و رئیس پلیس استانبول را هم برکنار کرد.
پرونده ای که دادستانی جرایم مالی ترکیه تشکیل داده است سه بخش دارد که بخش اصلی آن به آقای ضراب مربوط است. او علاوه بر انتقال پول به ایران، به پرداخت رشوه برای تسهیل امر سرمایه گذاری و همچنین تسریع دریافت تابعیت ترکیه برای خود و نزدیکانش متهم است.
بخش دوم پرونده به سرمایه گذاری ها در بخش املاک و فعالیت های چند شرکت بزرگ ساختمانی مربوط می شود.
بخش سوم هم به اعطای مجوز ساخت هتل در مناطق حفاظت شده تاریخی و فرهنگی استانبول ربط دارد که در نزدیکی خط آهن در حال احداث مرمره واقع است. این خط آهن بخش های اروپایی و آسیایی استانبول را از زیر تنگه بسفر به هم وصل خواهد کرد.
لازم به ذکر است که خود رضا ضراب ، مالک یک شرکت تجاری بزرگ با عنوان کارخانه کشتی سازی رویال در استانبول ترکیه است که در اصل متعلق به پدرش بوده است.
زندگی شخصی

ضراب، همسر ابرو گوندش است. ابرو گوندش متولد سال ۱۳۵۳ در استانبول است. وی یکی از سرشناس ترین و محبوبترین خواننده های ترکیه است.
آن دو در سال ۲۰۱۰ با یکدیگر ازدواج کردند. آنها صاحب دختری به نام "آلارا" هستند. ازدواج آنها برای ماهها در کانون توجه برنامه های کافه ای (ماغازین) ترکیه قرار داشت. مذهبی بودن خانواده مشهور ضراب موجب شده بود تا پدر و مادر رضا با این ازدواج مخالفت کنند اما با تماس مادر رضا با ابرو گوندوش این مخالفت تبدیل به موافقت گردید و او برای عروس آینده اش آرزوی خوشبختی کرد. با این حال ازدواج این دو در نهایت آرامش و با حضور تنها ۸نفر از نزدیکانشان برگزار گشت و علیرغم تصاویر منتشر شده از این خواننده ترک وی در روز ازدواجش ترجیح داد از یک لباس بلند سفید استفاده کند. آنها پس از ازدواج و سفر سه روزه شان خانه ای را در Kemerburgaz به قیمت 10هزار لیر ترکیه اجاره کرده و با هزینه کردن 100هزار لیره آنرا تجهیز کردند تا بتوانند زندگیشان را آغاز نمایند، اما بدلایل نامعلومی از کرج سر در آوردند. رضا ضراب و تازه عروس خانواده با سفر به ایران در کرج حاضر و در خانه خواهر رضا سکونت پیدا کردند. ضراب و این خواننده ترک در برخی محافل غیر رسمی نیز حضور یافته و تعدادی از رستورانهای تهران و کرج میزبان این زوج شدند.
همسر رضا درخصوص این اتهامات وارده به همسرش با چشمانی پر از اشک و اندوهی فراوان گفت: «رضا» همسر من و پدر فرزندم است . ما با عشق با هم ازدواج کردیم.همانگونه که سالها پیش بیماری سختی را پشت سر گذاشتم میگویم که از پس هر تاریکی صبحی هست و من به آن صبح امیدوارم .
"ابرو گوندش" به‌ملاقات همسرش رفت

گوندش در سوم دی 92 با یک جیپ شیشه دودی و در حالی که چندین محافظ او را همراهی می کردند به زندان متریس استانبول رفت. وی از مصاحبه با خبرنگاران خودداری کرد و به گونه ای که دیده نشود وارد زندان شد. پس از یک ساعت و نیم ملاقات زندان را ترک کرد.
منابع:
http://danakhabar.com
http://nedayesalmas2.blogfa.com
http://www.bbc.co.uk
http://rose99.persianblog.ir
http://www.khabarpu.com
http://www.balatarin.com

26/05/2014

رايزني تهران و مسكوبراي ساخت 8‌ راکتور هسته‌اي
سعيد سيف: یک مقام آگاه رایزنی و مذاکرات میان ایران و روسیه برای ساخت 8 راکتور هسته‌ای را تایید کرد. وي درباره برخی اخبار مبنی بر مذاکرات تهران و مسکو برای ساخت 8راکتور هسته‌ای اظهار کرد: بر اساس پروتکلی که میان ایران و روسیه به تفاهم رسیده، امکان مذاکره و توافق برای ساخت 8 راکتور اتمی وجود دارد و اگر این پروتکل امضا شود در اصل مجوز ساخت 8 راکتور قدرت هسته‌ای صادر شده است. وی اضافه کرد که این امر مستلزم توافق‌های تجاری و فنی بعد از توافق حقوقی میان دو کشور است.این مقام آگاه با اشاره به مذاکرات ایران و روسیه درباره ساخت راکتورهای قدرت جدید گفت: تاکنون با روسیه درباره 2راکتور قدرت به تفاهم و توافق‌های اصولی رسیده‌ایم و احتمال توافق بر سر تعداد بیشتری از راکتورهای هسته‌ای تحت شرایط خاص خود وجود دارد و اکنون درباره شرایط ساخت در حال مذاکره هستیم. وی در عین حال تاکید کرد: مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی برای ساخت دو راکتور همچنان ادامه دارد و مراحل قانونی‌اش را به لحاظ فنی، حقوقی طی می‌کند. اوافزود: بعد از انجام مذاکرات اولیه، اکنون مذاکرات درباره ابعاد تجاری و فنی برای نهایی کردن توافق بر سر ساخت دو راکتور در جریان است. ایسنا نوشت؛ بهروز کمالوندی چندی پیش در سفر به روسیه مذاکرات اولیه مربوط به ساخت دو راکتور را انجام داد.سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به مذاکراتش با مقامات روسی اعلام کرده بود که «مذاکراتش منتهی به پاراف پیش‌نویس پروتکل منظم (ضمیمه شده) به موافقتنامه ایران و روسیه در زمینه همکاری‌های هسته‌ای شد که بر اساس موافقتنامه 1992میلادی میان ایران و روسیه در زمینه همکاری‌های هسته‌ای است که می‌توان همکاری‌ها را گسترش داد.» ایران در برنامه میان‌مدت خود تولید برق تا 10هزار مگاوات را از طریق برق هسته‌ای در دستور کار خود قرار داده است. تولید 20هزار مگاوات برق هسته‌ای در بلندمدت نیز در برنامه سازمان انرژی اتمی قرار دارد. مهدي سنايي سفير ايران در مسكو اما به تحليل رفتار روسيه و روابطش با ايران پرداخته است.

سه رهيافت

روابط ايران و روسيه را مي‌توان در 3رهيافت خوش‌بينانه، بدبينانه و منفعت‌محور خلاصه كرد. بر اساس رويكرد خوشبينانه و آرمانگرا، بر جنبه‌هاي مثبت روابط ايران و روسيه نظر افكنده مي‌شود و دو كشور، متحد راهبردي يكديگر به حساب مي‌آيند. حتي برخي طرفداران اين نظريه، به دنبال استفاده از نظريه برخورد تمدن‌ها و نظريه توطئه، براي تحليل روابط ايران و روسيه هستند. بدين ترتيب كه، ايران و روسيه بايد به عنوان دو تمدن بزرگ، با يكديگر عليه ليبرال دموكراسي غربي متحد شوند. در طيف مقابل، رويكرد واقع‌گرايي و به تعبيري بدبينانه مطرح است. از نگاه اين رويكرد، سياست‌هاي روسيه در ادامه سياست‌هاي تزاريستي ارزيابي مي‌شود. بر اين اساس، روس‌ها در حال حاضر نيز در پي احياي تسلط تاريخي خود بر منطقه هستند بنابراين دو كشور، هيچ‌گونه ترجيح‌هاي مشتركي ندارند.در مقابل اين دو ديدگاه، رهيافت سومي با عنوان نگاه انتفاعي و منفعت محور مطرح مي‌شودكه منافع ملي را تنها معيار سنجش سياست خارجي مي‌داند. بنابر اين ديدگاه، روسيه متحدراهبردي ايران نيست، بلكه متحد تاكتيكي ايران است. بر اين اساس، روابط ايران و روسيه همواره با نگاه امنيتي همراه است؛ نگاهي كه بر تمام زمينه‌هاي اقتصادي و سياسي سايه افكنده است.

سنایی: همگرایی ایران و روسیه، عامل امنیت منطقه

سفیر ایران در روسیه در گفت‌وگو با آرمان اظهار داشت: مشارکت و همگرایی ایران و روسیه زمینه‌ساز ایجاد منطقه‌ای باثبات و امن خواهد شد. از ملاقات روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بیشکک تا به امروز تحولات فراوانی را در جهان شاهد بودیم، اما با وجود این جریانات روابط دو کشور همواره و روزبه‌روز گرم‌تر و صمیمی‌تر شده و اعتماد و علاقه دو کشور در جهت ایجاد روابطی پایدار توسعه یافته است. روسیه نه تنها همسایه و دارای تاریخی عمیق در روابط با ایران است، بلکه مطمئناً توسعه همکاری‌ها و مشارکت‌های دو کشور زمینه‌ساز ایجاد منطقه‌ای امن خواهد بود. مهدی سنایی افزود: دو کشور در خصوص توسعه و تقویت روابط دوجانبه نیز تصمیمات راهبردی و رایزنی‌های فراوانی در سطوح کارشناسی با یکدیگر داشته‌اند. توسعه مناسبات میان ایران و روسیه نه تنها به نفع دو کشور و دو ملت است بلکه همه ملت‌های منطقه از این رابطه بهره‌مند خواهند شد. وی افزود: اما برخی گرم‌شدن روابط ایران و غرب را در راستای منافع روسیه نمی‌دانند.البته دیدگاه‌هایی نیز از طرف نویسندگان شناخته شده‌تر روس در زمینه تحکیم همزمان روابط با روسیه از سوی ایران و کارساز بودن روابط دو کشور و دورنمای مثبت آن ارائه می‌شود اخیرا دیمتری کاسیروف در مقاله‌ای در ریانووستی نگرانی‌های دسته اول را نابجا دانسته و به نقش ممتاز ایران در ایجاد ثبات در منطقه خاورمیانه پرداخته است.

26/05/2014

تخلف گسترده در اعزام دانشجویان بورسیه
رئیس سازمان امور دانشجویان پرونده ۳‌هزار دانشجوی بورسیه‌ای را که بدون آزمون پذیرش شدند، تشریح کرد و گفت: دانشگاه علامه طباطبایی و خوارزمی به‌ویژه علامه دانشگاه‌هایی بودند که ظرفیت بالایی از دانشجویان تبدیل خارج به داخل را پذیرفته بودند.
مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان دیروز در یک نشست خبری گفت: بیش از ۳‌هزار نفر از‌سال ۸۸ تا ۹۲ بدون آزمون به خارج اعزام شدند. دولت برای هریک از دانشجویان بورسیه خارج بین ۶۰۰‌میلیون تا یک‌میلیارد تومان هزینه می‌کند. از میان دانشجویانی که بورس بدون آزمون گرفته‌اند، ۹۳۳ نفر مربی، یک‌هزار و ۸۸۴ نفر تبدیل بورسیه خارج به داخل و ۱۸۵ نفر ایثارگر بوده‌اند. او با اشاره به این‌که نهادهای قانونی درحال بررسی پرونده‌ها و تخلفات صورت‌گرفته احتمالی در روند اعزام دانشجویان به خارج از کشور در سال‌های اخیر هستند، گفت: در سال‌های گذشته یک‌هزار و ۸۸۴ نفر از بورس خارج به داخل تبدیل وضع شدند و در دانشگاه‌ها با گرفتن پذیرش مشغول به تحصیل هستند.
معاون وزیر علوم اظهار داشت: از میان این افراد معدل کارشناسی ۲۲۸ نفر کمتر از ۱۴ بوده که این رقم براساس آیین‌نامه‌ها باید بالای ۱۴ باشد.
او افزود: از میان ۱۸۸۴ نفر معدل ۳۰۵ نفر در دوره کارشناسی ارشد کمتر از ۱۶ بوده که این رقم نیز باید براساس آیین‌نامه‌ها بالای ۱۶ باشد. در پرونده
۲۳۵ نفر هیچ عددی به‌عنوان معدل درج نشده است. او با بیان این‌که براساس آیین‌نامه شرط سنی پذیرش دانشجویان بورسیه ۳۳‌سال است، خاطرنشان کرد که از این تعداد ۳۲۵ نفر فاقد شرط سنی بوده‌اند.
معاون وزیر علوم درباره تعداد دیگری از این افراد نیز گفت: در پرونده ۱۸۳ نفر هیچ سند محضری برای خدمت پس از فارغ‌التحصیلی وجود ندارد. در بین دانشگاه‌های داخل کشور در بحث تبدیل دانشجویان بورس خارج به داخل، دانشگاه علامه‌طباطبایی با پذیرش ۲۵۹ نفر رتبه اول را در میان دانشگاه‌های داخلی کسب کرده است.
رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به این‌که اعزام دانشجو به خارج از کشور براساس قانون ‌سال ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن ‌که در‌ سال ۱۳۶۸ توسط وزیر علوم تایید شده انجام می‌شده، اظهار کرد: اعزام مربیان دانشگاه‌ها به خارج از کشور نیز در این چارچوب قرار می‌گیرد که داشتن شرط سنی و همچنین دارا بودن ضوابط علمی و کسب امتیازاتی در جدول ارتقای شغلی از اولویت‌های اعزام به خارج است.
صدیقی توضیح داد: در دوره گذشته و با توجه به عدم برگزاری آزمون اعزام دانشجویان به خارج از کشور از ‌سال ۱۳۸۵ دستورالعملی تنظیم می‌شود که براساس آن رتبه‌های ممتاز، دانشجویان المپیادی و مربیان واجد شرایط علمی از طریق فراخوان متقاضی به خارج اعزام می‌شدند. دستورالعمل فوق به تایید وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری می‌رسد و یک پایگاه اینترنتی برای ثبت نام متقاضیان در نظر گرفته می‌شود.
معاون وزیر علوم اضافه کرد: دو‌ سال بعد (۱۳۸۷) بندی به دستورالعمل تاییدشده اضافه می‌شود که براساس آن افرادی که دارای خدمات و سوابق برجسته فرهنگی و اجتماعی بودند می‌توانستند متقاضی اعزام به خارج از کشور شوند؛ در سال‌های اخیر این بند بیشترین متقاضی را برای اعزام به خارج از کشور به خود اختصاص داده و کمتر دانشجویان المپیادی و ممتاز به خارج از کشور اعزام شدند.
او با بیان این‌که داوطلبان اعزام به خارج از کشور علاوه بر داشتن شرایط عمومی نیاز به معرف نیز داشتند، خاطرنشان کرد: معاون فرهنگی وزیر علوم یک تشکل دانشجویی، مدیرکل بورس و اعزام سازمان امور دانشجویان و روسای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی چهار فردی بودند که متقاضیان خارج از کشور باید توسط یکی از آنها معرفی می‌شدند.
او به موضوع ارسال نامه تاییدیه نهایی وزارت علوم به دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان تبدیل بورس خارج به داخل اشاره کرد و گفت: بعضی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه علامه طباطبایی عجله زیادی برای پذیرش دانشجویان داشتند و حتی در مواردی بدون دریافت نامه تایید نهایی از وزارت علوم، متقاضیان را ثبت‌نام کرده‌اند. این موضوع در زمان پرداخت شهریه این دانشجویان به دانشگاه علامه طباطبایی مشخص شده است.
معاون وزیر علوم درباره جلسه مسئولان وزارت علوم با نمایندگان عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این رابطه گفت: اعضای این کمیسیون تاکید داشتند با موارد تخلف از آیین‌نامه‌ها و ضوابط پذیرش بورس برخورد شود.
او ادامه داد: نهادهای نظارتی مانند سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات از مدت‌ها قبل مشغول بررسی این موضوع هستند و نمایندگان آنها نیز پرونده‌ها را بررسی کرده‌اند؛ منتها ما منتظر تفسیر حقوقی هستیم تا براساس آن اگر الزام قانونی وجود داشت، عمل کنیم.
صدیقی در عین حال تاکید کرد: دانشجویانی که به‌طور قانونی و براساس آیین‌نامه‌ها در سال‌های گذشته پذیرش شده‌اند، مشکلی برای ادامه تحصیل ندارند و احکام بورس آنها نیز صادر می‌شود. او تصریح کرد: در‌ سال‌جاری ۱۱۰ نفر ظرفیت بورس اعزام به خارج در نظر گرفته‌ایم که دوبرابر ظرفیت آنها توسط سازمان سنجش آموزش کشور به ما معرفی شده‌اند.

اسد: پوتین نه تنها سوریه، بلکه کل خاورمیانه را نجات دادرییس جمهور سوریه در دیدار با دیمیتری راگوزین معاون نخست وزیر روسی...
26/05/2014

اسد: پوتین نه تنها سوریه، بلکه کل خاورمیانه را نجات داد

رییس جمهور سوریه در دیدار با دیمیتری راگوزین معاون نخست وزیر روسیه گفت: پوتین توانست نقش روسیه را در عرصه بین المللی پررنگ کند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری روسی ایتارتاس، بشار اسد رییس جمهور سوریه روز 24 می (امروز، سوم خردادماه 93) با تمجید از اقدام ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه در خصوص چهارمین وتوی ضد سوری وی، گفت: پوتین با این اقدام خود نه تنها سوریه، بلکه کل خاورمیانه را نجات داد.

اسد تصریح کرد: رییس جمهور روسیه توانست نقش این کشور را در عرصه بین المللی حتی از زمان اتحاد جماهیر شوروی هم بالاتر ببرد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز گزارش داد که بشار اسد امروز صبح، میزبان هیاتی از سوی دولت روسیه به ریاست دیمیتری راگوزین معاون نخست وزیر آن کشور و رییس کمیته مشترک همکاری تجاری، اقتصادی، علمی و هنری بین دو کشور بود.

راگوزین در این دیدار بر اهمیت سفر هیات روسی به سوریه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری که قرار است روز سوم ژوئن (13 خردادماه 93) برگزار شود، تاکید کرد.

وی تاکید کرد که روسیه «خواستار جهانی چند قطبی است و با انقلاب های رنگی با هدف آشوب سازی مخالف است.»

راگوزین تصریح کرد: امیدواریم که انتخابات سوریه در آرامش برگزار شود و تردیدی درباره قانونی بودن انتخابات و تعیین رییس جمهوری که حامی آشتی باشد، نداریم.

ظریف و اشتون در استانبولیک منبع آگاه در وزارت امور خارجه از برگزاری گفتگوهای محمدجواد ظریف و کاترین اشتون در استانبول خب...
26/05/2014

ظریف و اشتون در استانبول
یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه از برگزاری گفتگوهای محمدجواد ظریف و کاترین اشتون در استانبول خبر داد.

این منبع افزود: بررسی نحوه پیشرفت روند گفتگوها ی جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در دستور کار این گفتگوها قرار دارد.

پیشتر پایگاه خبری المانیتور از قول منابع دیپلماتیک گزارش داده بود ظریف و اشتون، روز دوشنبه و یا سه شنبه در استانبول ترکیه دیدار می کنند.

دیدار احتمالی بین ظریف و اشتون در شرایطی صورت می گیرد که مذاکره کنندگان ایران و کشورهای 1+5 بعد از بی نتیجه ماندن مذاکرات هسته ای هفته گذشته در وین، پایتخت اتریش، در حال بازآرایی هستند. دو طرف پس از اتمام مذاکرات وین از طرف دیگر خواستند که با دیدی واقع بینانه تر سر میز مذاکره بیایند.

دور بعدی مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 16 ژوئن در وین برگزار خواهد شد. البته، مقامات ایرانی و اروپایی از برگزاری دیدارهای مشورتی در سطوح و اشکال مختلف، پیش از برگزاری آن مذاکرات که قرار است بسترهای توافق جامع نهایی تا 20 جولای (29 تیر) را فراهم آورد، خبر داده اند. ایران و 1+5 در توافق موقت سوم آذرماه سال گذشته در شهر ژنو سوئیس موعد 29 تیر را به عنوان موعد توافق جامع هسته ای انتخاب کرده اند. البته، طبق مفاد توافق موقت ژنو، این تاریخ تا 6 ماه قابل تمدید است.

مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 برای پایان دادن به یک دهه تنش بر سر برنامه هسته ای ایران انجام می شود. کشورهای غربی مدعی وجود ابعاد نظامی احتمالی در برنامه هسته ای ایران هستند و تا کنون بر همین اساس چندین دور تحریم علیه بخش های مختلف اقتصاد ایران وضع کرده اند.

جمهوری اسلامی ایران، از طرف دیگر ضمن رد ادعاها بر مصارف صلح آمیز برنامه هسته ای ایران تأکید کرده است. ایران از امضاکنندگان پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی است.(تسنیم)

ظریف در اجلاس رادیو و تلویزیون های اسلامی:ایران آسایش نتانیاهو را به هم ریخته استوزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران با ...
26/05/2014

ظریف در اجلاس رادیو و تلویزیون های اسلامی:
ایران آسایش نتانیاهو را به هم ریخته است
وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران با منطقی قوی و به کارگیری تمام ظرفیت خود پروژه صهیونیستی امنیتی سازی ایران را هدف قرار داده است، گفت: به یاری خدا و با استفاده از گفتمان انقلاب اسلامی و آموزه های امام (ره) موفق شدیم سرمایه گذاری کلان و درازمدت و وحشتناک صهیونیست ها را تا حد زیادی خنثی کنیم.

محمد جواد ظریف در هفتمین اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون های کشورهای اسلامی که در محل همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است با اشاره به تقویت همگرایی در میان رسانه های اسلامی، گفت: رسانه های اسلامی باید در مسیر صیانت و ترویج ارزش های اسلامی بکوشند و به ویژه در مسائل حساس و مهم جهان اسلام که در صدر آن مسئله فلسطین است، همگرایی داشته باشند.

وی ارائه تصویر واقعی از اسلام را از دیگر وظایف رسانه های اسلامی نام برد و گفت: اهتمام به منافع و مصالح عالی امت اسلامی فارغ از برخی اختلاف دیدگاههای مذهبی و سیاسی باید در دستور کار رسانه ها قرار گیرد.

ظریف افزود: رسانه های جهان اسلام می توانند با تکیه بر ارزش های غنی اسلامی و با حفظ اصول مشترک ما و افزایش قابلیت های فنی و حرفه ای با دقت و سرعت ابعاد اطلاع رسانی را برجسته کنند و با ربودن گوی رقابت از حریفان قدرتمند، افکار عمومی را به سمت خود جذب نمایند و جهان را از انحصار خبری و تک صدایی رسانه ای کنونی رها کنند که تمامی زمینه های آن امروز برای ما فراهم است.

وزیر امور خارجه با اشاره به مقابله ایران با تبلیغات ایران هراسی رسانه های غربی گفت: امروز ایران در عرصه جهانی با تکیه بر همین رویکرد و منطق قوی با تمام ظرفیت خود تبلیغات اسلام هراسانه و ایران هراسانه در پروژه صهیونیستی "امنیتی سازی جمهوری اسلامی ایران" را هدف قرار داده و به یاری خدا و با خودباوری برخاسته از گفتمان انقلاب اسلامی و آموزه های امام (ره) موفق شده سرمایه گذاری کلان ، درازمدت و وحشتناک صهیونیست ها را تا حد زیادی خنثی کنند و آسایش خبری نتانیاهو و همفکرانش را برهم بریزد.

وی ادامه داد: ایران توانسته است همزمان با مقاومت، خودباوری و خودداری از پذیرش هر گونه زیاده خواهی حقوق مشروع خود از بهره مندی از فناوری نو از جمله انرژی هسته ای را تثبیت نماید.

ظریف با بیان اینکه این رویکرد جدید ایران در خدمت پیشرفت و صلح و آرامش در جهان اسلام است، گفت: این رویکرد جدید ما نه تنها منافع راهبردی برای ایران دارد بلکه برای حرکت اسلام خواهی در جهان در راستای احیای تمدن اسلامی و همچنین خدمت به پیشرفت و صلح و آرامش در جهان است.

وی با تاکید بر اینکه رسانه های جهان اسلام باید گفتمان مناسب در سطح جهان ایجاد کنند، گفت: ما باید گفتمانی در سطح جهان ایجاد و هدایت کنیم که آینده ای روشن و توسعه بخش را برای ما رقم بزند.

وزیر امور خارجه همچنین در ادامه با اشاره به برگزاری هفتمین اتحادیه رادیو و تلویزیون های کشورهای اسلامی گفت: این اتحادیه یک ظرفیت موثر برای شکستن تک صدایی به خصوص در درون جهان اسلام است.

ظریف تصریح کرد: باید جهان را مطلع ساخت که امروز آنچه که به نام افراطی گری و خشونت رواج پیدا کرده است هیچ مناسبتی با آموزه های ادیان الهی و به ویژه اسلام ندارد.

وی با اشاره به طرح رئیس جمهور ایران برای مبارزه جهانی با خشونت و افراطی گری گفت: این طرح با اجماع به تصویب ملل متحد رسید و این یعنی یک چارچوب مشترک جهانی برای پیگیری این گفتمان در سطح جهان ایجاد شده است.

وزیر امور خارجه ادامه داد: ما برای مقابله با خشونت قبل از هر سخت افزاری نیازمند تبلیغات و مهار ذهنیت های نادرست در افکار عمومی هستیم.

وی با بیان اینکه ملت های مسلمان هیچ ارتباطی با خشونت، تندروی و افراطی گری نداشته و ندارند، گفت: متاسفانه ما مسلمانان نتوانسته ایم با اعتماد به نفس و تکیه بر هویت خود ارزش های واقعی و اصلی اسلام را به جهانیان معرفی کنیم و دیگران از این فرصت سوء استفاده کردند و تصویری مغرضانه و غیرواقعی را از اسلام جعل نموده و به خورد افکار عمومی جهان دادند.

ظریف با بیان اینکه تصویری که امروز از اسلام ارائه شده با هویت و سابقه تاریخی اسلام کاملا بیگانه است، گفت: باید گفتمان غالب بین المللی درباره جهان اسلام را که مملو از تصاویر خشن، جنگ های بی پایان، خونریزی های فجیع، زخم های عمیق انسانی است با گفتمان اعتدال، تعامل و درک مقابل در عین خودباوری، هویت مداری و سلطه ناپذیری را جایگزین کنیم.

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه باید نقاط ضعف عملکرد رسانه های اسلامی را بشناسیم، گفت: ما باید از ابزارهای روز برای ارتباط میان مسلمانان و همچنین افکار عمومی دنیا بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه باید گفتمان غالب در مورد جهان اسلام را تغییر دهیم، تصریح کرد: باید فتنه انگیزی دینی را طرد و منزوی کنیم و امید به آینده داری بسیار روشن در جهان اسلام که تفرقه و فرقه گرایی در آن خبری نیست را جایگزین شرایط پرتنش امروز کنیم.

ظریف همچنین با اشاره به ضرورت وحدت کشورهای اسلامی و رابطه مبتنی بر عزت و خودباوری با جهان گفت: ایران به این رویکرد اعتقاد راسخ دارد اما هیچ ملتی به تنهایی نمی تواند بر شبهات اسلام هراسان غلبه کند.

وی افزود: تغییر در گفتمان جهانی تنها از مسیر بهره برداری بهتر از تمام ظرفیت های جهان اسلام به ویژه ظرفیت رسانه ای برای مقابله با جریان های انحرافی، افراطی گری و خشونت گرایی امکان پذیر است.

وزیر امور خارجه تمرکز بر منافع مشترک و توجه ویژه به توطئه صهیونیست ها را رمز موفقیت همگرایی و وحدت در جهان اسلام و مقابله با خشونت و افراطی گری دانست و گفت: دنیای اسلام باید توجه ویژه ای به توطئه صهیونیست ها برای منحرف کردن افکار عمومی از حقوق و خواست های مشروع مردم فلسطین و منطقه داشته باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم فرصتی را که برای همفکری نزدیک میان نخبگان رسانه های جهان اسلام ایجاد شده است شاهد هم نوایی در حمایت از صلح، عدالت و تقویت امنیت برای همه باشیم.(مهر)

Address

Iran
Tehran

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Dandelion_iran posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Share